dissabte, 25 d’abril del 2015

Sortida pel Valls medieval

 Benvolgudes famílies,

Des de l’AMPA, hem organitzat el pròxim dia 10 de maig, juntament amb l’historiador Francesc Murillo, una passejada pel Valls medieval. 
L’activitat començarà a les 11 del matí al carrer de Jaume Huguet, davant de l’edifici de Sant Roc. La visita consisteix en una ruta guiada pels carrers i places del barri antic, que ens permetrà conèixer el naixement i l’evolució urbanística de Valls durant l’època medieval, així com les seves cases i carrers. També visitarem espais singulars com és el cas del call jueu i coneixerem els principals edificis de Valls medieval: les antigues esglésies de Sant Joan i Sant Miquel, el Castell, els hospitals, els convents, la muralla, la primera escola pública de Valls, entre altres.

L’activitat està organitzada com a gaudi de tota la família i tindrà una durada aproximada de dues hores. Trobareu el full d’inscripció a l’entrada del Col·legi o a la nostra web a través del següent enllaç: http://goo.gl/forms/rWdEaJqaTB.

Gràcies per lliurar-la emplenada al despatx de l’AMPA abans del dia 8 de maig. El despatx romandrà obert de 9.00 a 9.15 i de 15.00 a 15.15 h perquè podeu fer el pagament de l’activitat (2 € per als socis de l’AMPA / 5 € per als no socis).

Us hi esperem! 

Per qualsevol dubte, estem a la vostra disposició al despatx de l’AMPA o a info@ampacordemariavalls.org.

Junta de l’AMPA del Cor de Maria



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada