diumenge, 15 d’abril del 2012

Cor de Maria Blanc Benjamí vs. Les Àguiles

Crònica del partit jugat el passat dissabte 14/04. Per l'Heron Benzal.

"Només hi ha una paraula per definir el partit que va jugar el Cor de Maria Blanc Benjamí enfront Les Àguiles: espectacular amb majuscules, amb el resultat de 15-43 a favor del Cor de Maria.

Un inici molt fort de Les Àguiles fa que agafin un bon marge (9-0), així acabaría el primer quart. El segon quart canvia la tònica del partit, ja que Les Àguiles baixa el nivell de jugadors al contrari que nosaltres que amb un parcial de 2-18 conseguim capgirar el marcador i posar-nos per davant.

A la mitja part el resultat era de 11-18. En comptes de relaxar-nos i baixar el ritme augmenta la diferència i, amb un parcial de 0-23, és demostra l'important que és la defensa en el basquet. Amb el marcador de 11-41 es començaria l'últim quart, relaxació en atac per part nostre, però molt bona defensa que feia que només fessin un parcial de 4-2, amb el que s'arribaria al final del partit amb el resultat de 15-43.

Auntèntic patidàs dels nostres jugadors amb un gran treball tan en atac com en defensa, que fa que suméssim la tercera victòria consecutiva.

Agrair l'ajut dels jugadors de l'altre benjamí, el Lucas i la Gisele. Gran victòria, però s'ha de seguir treballant! Ànims!